ГРАДСКИ МУАБЕТИ

ГРАДСКИ МУАБЕТИ СО САШО ВУЧИДОЛОВ – ФУЧКА: Мислат дека имам милион жени, а дома сам си спијам

Маестро Саше или Фучка е урбан лик од Скопје, кој на градот му дава поубав шмек и го бои во најубави ноти. Сашо...

СКОПЈЕ ДЕНЕС

МИНИ ДЕПОНИЈА ВО КОЗЛЕ

На улица Козле, во непосредна близина на бензинската пумпа Макпетрол се гради станбена зграда. Делот околу зградата е претворен во мини депонија. Работниците...