АКТУЕЛНО

ФОТО: СКОПЈЕ УТРОВО СЕ РАЗБУДИ ВО СМРДЕА И ЃУБРЕ

Контејнерите, уличните и кантите во куќите неколку дена никој не ги чисти. Отпадот стои расфрлан по улиците поради протест на вработените во ЈП...

СКОПЈЕ ДЕНЕС

ОД ДЕНЕС: Поевтини домати и краставици

По три дена од владината одлука за замрзнување на цените на овошјето и зеленчукот, во пилјарите и по маркетите цените се замрзнати и...