јавни паркиралишта

АКТУЕЛНО

Еве кои јавни паркинзи денеска се бесплатни

ЈП „Градски паркинг“ – Скопје информира дека денеска на Денот на македонската револуционерна борба – 23 Октомври, на јавните површини наменети за паркирање...

ИНФО

Генералка на сите јавни паркиралишта

ЈП Градски паркинг започна двонеделна пролетна генерална акција на чистење на сите јавни паркиралишта кои се под надлежност на претпријатието. Вработените се на...