штанд

КУЛТУРА

МАКЕДОНСКИ АВТОРИ ВО ФОКУС НА ГОДИНАШНОТО ИЗДАНИЕ НА САЕМОТ НА КНИГА

Денес почна 35. издание на Саемот на книга во Скопје. Оваа година фокусот е ставен на промоција на македонски автори со нивни авторски...