шеталиште

АКТУЕЛНО

На кејот 13 Ноември две години по реновирањето нема коли, остана шеталиште

На кејот 13 Ноември изминативе две години откако беше реновиран нема коли. Кејот и понатаму е шеталиште, ослободен од летните тараси кои беа...