филтри

МОЕ ЗДРАВЈЕ

Кои се опасностите од нередовната проверка на филтрите за воздух во автомобилот

Во случај на почесто течење на носот и насолзени очи кај возач, стручњаците препорачуваат проверка на филтрите за воздух во кабината од автомобилот, коишто...