ул.Васил Ѓоргов

ИНФО

Улицата Васил Ѓоргов закрчена со автомобили

Доколку сте во можност, избегнувајте ја улица Васил Ѓоргов оти целосно е блокирана од автомобили. Во гужвата се чека и по 10-15 минути,...