тресење на рацете

МОЕ ЗДРАВЈЕ

Седум причини зошто се јавува тресење на рацете

Тремор, или треперење на рацете означува неволно движење или „тресење“ на горните екстремитети кај еден човек. Тоа, според лекарите, може да биде симптом...