трепки

МАГАЗИН

ТИК ТОК ТРИК ЗА ДОЛГИ ТРЕПКИ: Само свртете го виткачот наопаку

Една од причините зошто користиме маскара е да го зголемиме волуменот и должината на трепките. А сите ние слободно може да кажеме дека...