с.Кучково

ИНФО

Стојкоски на увид на изградбата на првиот Регионален центар за дечиња кои се лекувани од канцер

Градоначалникот на општина Ѓорче Петров, Александар Стојкоски заедно со директорот на Центарот за развој на Скопски плански регион, Јане Мицевски и членови на...

ИНФО

КРОС-КАНТРИ ВЕЛОСИПЕДСКА ТРКА ВО КУЧКОВО

Оваа недела (07.05) на патеките на с.Кучково ќе се одржи велосипедската крос кантри трка во планински велосипедизам во рамки на македонската велосипедска федерација....