Соња Поповска Трајковска

СЦЕНА

„Животни“ – изложба на керамики од Соња Поповска Трајковска

Во Културно-информативен центар – Скопје, Салон Империјал 2 вечер ќе биде отворена изложбата на керамики од Соња Поповска Трајковска „Животни“. Изложбата ќе биде...