Сојуз на спортови на Град Скопје

АКТУЕЛНО

1.500 натпреварувачи трчаа на уличната трка во Скопје

Околу 1.500 натпреварувачи трчаа на „ХалкЕко Скопје трча 10 км“ што денеска се одржа низ скопските улици. Победник во машка конкуренција на седмото...

ИНФО

Утре улична трка низ Скопје на 10 километри

Утре со почеток во 9 часот низ улиците на Скопје ќе се одржи уличната трка „ХалкЕко Скопје трча 10км“. Стартот и целта ќе...