скенирани сметки

ИНФО

ПРОВЕРЕТЕ СИ ГИ СМЕТКИТЕ: Од утре започнува исплатата на МојДДВ, со зголемен износ

Од утре започнува исплатата на Мој ДДВ за првото тромесечје, сега со зголемен лимит од 2.100 денари. „Во текот на денешниот ден веќе...