Синдикат на УПОЗ

ИНФО

СИНДИКАТОТ НА УПОЗ ОБВИНУВА: Во УЈП сериозно се кршат правилата

Синдикатот на УПОЗ, како потписник на Колективниот договор во Управата за јавни приходи, преку соопштение реагира на, како што велат, континуираното и сериозно...