Сефи Шабани

АКТУЕЛНО

ЗА 1,5 ГОДИНА ТРЕТ ДИРЕКТОР: Секретарот на Општина Сарај ќе раководи со „Паркови и зеленило“

ЈП „Паркови и зеленило“ доби нов директор, Сефи Шабани кој досега беше секретар на Општина Сарај и е близок соработник на градоначалникот Блерим...