роаминг

АКТУЕЛНО

Од октомври поевтин роаминг со земјите од ЕУ

Цените на роаминг меѓу ЕУ и Западен Балкан од октомври годинава значително ќе се намалат. Како што соопшти Министерството за информатичко општество и...