ретропспектива

МАГАЗИН

Во Њујорк прва голема ретроспектива по смртта на Карл Лагерфелд

Во Метрополитен музејот во Њујорк, САД, на 5 мај ќе биде отворена првата голема ретроспектива по смртта на модниот дизајнер Карл Лагерфелд. Познат...