разговори

КУЛТУРА

Второ издание на книгата разговори на Иван Антоновски со Светлана Шопова за Ацо Шопов

Издавачката куќа „Дијалог“ објави второ издание на книгата „Од онаа страна на Небиднината: разговори за Ацо Шопов со Светлана Шопова“ од Иван Антоновски....

АКТУЕЛНО

Од октомври поевтин роаминг со земјите од ЕУ

Цените на роаминг меѓу ЕУ и Западен Балкан од октомври годинава значително ќе се намалат. Како што соопшти Министерството за информатичко општество и...