прскање

АКТУЕЛНО

Во петок по петти пат ќе се прска против комарци

Градот Скопје известува дека во петок, 22.9.2023 година, на подрачјето на Скопје ќе се врши дезинсекција (петта фаза) против ларви од комарци, односно...

АКТУЕЛНО

ОД ДЕНЕС ДО ПЕТОК: Ќе се прска против комарци

Од денеска до 15 септември на подрачјето на град Скопје ќе се врши терестрична дезинсекција против комарци. Прскањето ќе се врши во периодот...

АКТУЕЛНО

Пак ќе се прска против комарци

Град Скопје известува дека во деновите од 11. до 15. месецов ќе врши терестрична дезинсекција (петта фаза) против возрасни форми на комарци на...

ИНФО

Пак ќе се прска против комарци

Град Скопје во четврток и петок во раните утрински часови, ќе ја реализира четвртата фаза од авионската дезинсекција против возрасни форми на комарци...

ИНФО

Од утре до петок прскање против комарци од земја

Од утре до петок Град Скопје ќе спроведе прскање против комарци од земја. Третата фаза од терестрична дезинсекција на подрачјето на градот Скопје...

ИНФО

Денес и утре авионско прскање против комарци

Денеска и утре ќе се врши третата фаза од авионското прскање против возрасни форми на комарци. Доколку временските услови не дозволат да се...

АКТУЕЛНО

ПРОФЕСОР ДАНИЛОВСКИ: Авионското прскање да се укине, нема ефект и затоа секое лето нѐ касаат комарци

Авионското прскање против комарци треба да се укине и дезинсекцијата во населените места да се врши од земја, апелира професорот Драган Даниловски, во...

ИНФО

ОД НЕДЕЛА ДО ЧЕТВРТОК: Прскање против комарци

Од недела до четврток, во периодот од 22:00 до 03:00 часот, секој ден ќе се прска против возрасни комарци. Терестричната дезинсекција ќе се...

ИНФО

Авионско прскање против возрасни форми на комарци

Денес и утре, во раните утрински часови ќе се реализира втората фаза од авионската дезинсекција на подрачјето на градот Скопје против возрасни форми...

ИНФО

ОД ДЕНЕС ВЕЧЕР ДО ПЕТОК САБАЈЛЕ: Прскање против комарци

Од денес до петок, во периодот од 22:00 до 03:00 часот, секој ден ќе се прска против возрасни комарци. Терестричната дезинсекција ќе се...