ПРОБЛЕМ СО ШМИНКА НА КОЖА

МАГАЗИН

ЕКСПЕРТИТЕ ОТКРИВААТ: Кои се најдобрите трикови за здравјето на кожата

КАКО ДА ГО ЗАЧУВАТЕ ЗДРАВЈЕТО НА КОЖАТА СО ШМИНКА? Светото правило за шминкање е хигиената – затоа, после секое нанесување темелно измијте ги...

Препорачуваме