прекршоци

ИНФО

187 сообраќајни прекршоци во Скопје

Секторот за внатрешни работи Скопје во текот на вчерашниот ден продолжи со контролите во областа на сообраќајот. На територија на град Скопје изречени...

ИНФО

124 возачи казнети низ Скопје

Секторот за внатрешни работи Скопје во текот на вчерашниот ден продолжи со контролите во областа на сообраќајот. На територија на град Скопје изречени...

ИНФО

Вчера 206 сообраќајни прекршоци во Скопје

Секторот за внатрешни работи Скопје во текот на вчерашниот ден продолжи со контролите во областа на сообраќајот. На територија на град Скопје изречени...

ИНФО

За еден ден казнети 38 пешаци

Сooбраќајната полиција вчера во Скопје изрече вкупно 199 казни за сообраќајни прекршоци, од кои за возење повеќе од дозволената брзина 46 санкции, девет санкции...