прекини

ИНФО

ТЕХНИЧКИ ЗАФАТИ: Кој денес ќе остане без струја

Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје информира дека неколку општини во Скопје, поради технички зафати во електро дистрибутивната мрежа денес...

ИНФО

Поголем дел од Скопје денес без струја

Денес од 09 до 11 часот без струја ќе бидат дел од жителите на улица Коста Новаковиќ бр. 20, 22, улица Васко Карангелевски...