потпишување

КУЛТУРА

КРИС КАРТЕР ПРИРЕДИ ВИСТИНСКО САЕМСКО ЛУДИЛО НА ШТАНДОТ НА САКАМ КНИГИ

Вчера на штандот на Сакам книги читателите чекаа во ред долг скоро до влезот на Саемот за да се поздрават и добијат автограм...