Полиција

ИНФО

СКОПСКАТА ПОЛИЦИЈА СО ДНЕВНИ КОНТРОЛИ: Казнети 249 возачи, 71 за возење без возачка дозвола

Сooбраќајната полиција вчера во Скопје изрече 249 казни за сообраќајни прекршоци. Mеѓу кои за возење повеќе од дозволената брзина 71 санкција, 12 мерки...

ИНФО

164 шофери заработија казни од полицијата, најмногу за брзо возење

Скопската полиција во текот на вчерашниот ден казни 164 возачи. Од нив за возење повеќе од дозволената брзина 66 санкции, 14 мерки за...

ИНФО

Во Скопје изречени 161 мерка за прекршоци во сообраќајот

На територија на Град Скопје, Секторот за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден изречени се вкупно 161 мерка за прекршоци од областа...

ИНФО

155 санкционирани возачи во Скопје

Секторот за внатрешни работи Скопје во текот на вчерашниот ден (21.02.2024) продолжи со контролите во областа на сообраќајот. На територија на град Скопје...

ИНФО

Во Скопје 171 сообраќајна казна за возачи, 18 биле под дејство на алкохол

Во контролите во областа на сообраќајот во текот на вчерашниот ден на територија на Град Скопје изречени се вкупно 171 меркa, соопшти денеска МВР....

ИНФО

Полицијата казни 205 возачи низ Скопје, возеле брзо и без возачка

Во вчерашните сообраќајни контроли, казнети се 205 возачи. Меѓу кои, три возила се движеле со брзина над 50 километри на час повеќе од...

ИНФО

Казнети 243 возачи во Скопје, 145 за брзо возење

Секторот за внатрешни работи Скопје во текот на вчерашниот ден продолжи со контролите во областа на сообраќајот, при што на територија на град...

ИНФО

МВР: Казнети 201 возач, 29 за брзо возење

Секторот за внатрешни работи Скопје во текот на вчерашниот ден (14.02.2024) продолжи со контролите во областа на сообраќајот. На територија на град Скопје...

ИНФО

ДНЕВЕН ИЗВЕШТАЈ: Санкционирани 131 возач, 58 за брзо возење

Сообраќајната полиција вчера на територијата на град Скопје изрече вкупно 131 меркa, меѓу кои 58 санкции за непочитување на брзината на движење, 13...

ИНФО

ДНЕВЕН ИЗВЕШТАЈ: Казнети 132 возачи во Скопје

Секторот за внатрешни работи Скопје во текот на вчерашниот ден продолжи со контролите во областа на сообраќајот. На територија на град Скопје изречени...