поликлиника

АКТУЕЛНО

Општина Бутел го изгласа новиот ДУП, ќе се гради поликлиника

Советот на општина Бутел вчера едногласно го изгласа новиот ДУП каде е вцртана маркица за иградба на нова поликлиника. – Маркицата е вцртана...

АКТУЕЛНО

ПЕТИЦИЈА ЗА ФУНКЦИОНАЛНА ПОЛИКЛИНИКА ВО ШУТО ОРИЗАРИ: Само 18 отсто од мајките и бебињата биле посетени од патронажна сестра

Граѓаните од Шуто Оризари потпишуваат петиција за добивање на поликлиника која ќе работи и ќе пружа здравствени услуги како што е законски утврдено,...