педагози

АКТУЕЛНО

Педагози и психолози ќе дебатираат за безбедноста и насилството помеѓу децата

Во Министерството за образование и наука утре ќе се одржи средба со универзитетски професори од областа на педагогијата и психологијата, безбедноста и сајбер...