пајак

АКТУЕЛНО

САНКЦИИ ВО ЦЕНТАР: Казнети 225 возач за непрописно паркирање

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка со Сообраќајната полиција-Скопје изминатата седмица санкционираа 225 непрописно паркирани возила кои го попречувале...

АКТУЕЛНО

Санкционирани 257 непрописно паркирани возила во Центар

За седум дена на територија на општина Центар се казнети 257 возачи кои непрописно ги паркирале своите возила и со тоа го попречиле...

ИНФО

Санкционирани 264 непрописно паркирани возила во Центар

Јавното претпријатие „Паркинзи на Општина Центар“ и Општина Центар во соработка со сообраќајната полиција изминатата седмица санкционирале 264 непрописно паркирани возила кои го...

СЦЕНА

Викендов „Златно Славејче“ во Филхармонија, гостува познатиот рапер Пајак

Претстојниот викенд во Скопје ќе се одржи годинешното издание на реномираниот детски фестивал – бренд на градот „Златно Славејче“. Фестивалот е закажан за...

АКТУЕЛНО

Илјадници граѓани во Бутел се забавуваа со македонска музика

Вчеравечер се одржа втората вечер од првиот музичко забавен хепенинг во Општина Бутел. Публиката имаше можност да се забавува со прекрасните настапи на...

АКТУЕЛНО

За една недела санкционирани 257 непрописно паркирани возила во Центар

Јавното претпријатие „Паркинзи на Општина Центар“ и Општина Центар во соработка со сообраќајната полиција во текот на една недела санкционирале 257 непрописно паркирани...

АКТУЕЛНО

Минатата недела санкционирани 237 непрописно паркирани возила во Центар

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка со Сообраќајната полиција-Скопје минатата недела санкционираа 237 непрописно паркирани возила кои го попречувале...

ИНФО

НЕДЕЛЕН ИЗВЕШТАЈ: Пајакот во Центар крена 172 возила

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка со Сообраќајната полиција-Скопје изминатата седмица санкционираа 172 непрописно паркирани возила кои го попречувале...

ИНФО

НЕДЕЛЕН ИЗВЕШТАЈ: „Пајакот“ во Центар крена над 221 возило

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка со Сообраќајната полиција-Скопје изминатата седмица санкционираа 221 непрописно паркирани возила кои го попречувале...

АКТУЕЛНО

ПАЈАКОТ ВО ЦЕНТАР СОБРА 210 ВОЗИЛА

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка со Сообраќајната полиција-Скопје изминатата седмица санкционираа 210 непрописно паркирани возила кои го попречувале...