патрон празник

ИНФО

Забава во Кисела Вода по повод патрониот празник Ѓурѓовден

Утре со почеток од 12 часот пред Домот на култура ,,Билјана Беличанец”, Општина Кисела Вода по повод патрониот празник организира целодневна прослава. Настанот...