партнери

МАГАЗИН

5 заеднички карактеристики на речиси сите мажи кои изневеруваат

Баш и не е лесно да го идентификувате партнерот кој изневерува. Се разбира, сите сакаат да се вљубат во личност која засекогаш ќе...

МАГАЗИН

Стравот од осаменост е една од главните причини за останување во лоша врска

Вистина е дека стравот од осаменост може да биде значаен фактор што ги држи луѓето во лоши односи. Стравот да се биде сам...

МАГАЗИН

ЉУБОВНА МАТЕМАТИКА: Бројот 1,09 е значаен за врската

На што внимавате при изборот на партнер или партнерка? Понекогаш не се знае кои се свесните, а кои се несвесните својства коишто нѐ...

МАГАЗИН

Ја нема искрата? Како повторно да се заљубите во партнерот

Една од најчестите причини зошто згаснува искрата во врската е тоа што паровите се навикнуваат еден на друг и сè земаат здраво за...