пап продукција

СЦЕНА

Јубилејно 20. издание на „Поточиња“ на 13 и 14 мај во Филхармонија

На 13-ти и 14-ти мај во Македонска Филхармонија по јубилеен 20-ти пат, ќе се одржи детскиот фестивал „Поточиња“. Најавена е голема роденденска забава, а на...