павер елементи

АКТУЕЛНО

БЕЗ ХОРИЗОНТАЛНА СИГНАЛИЗАЦИЈА: Димо Хаџи Димов небезбедна и за пешаци и за возачи

Еден месец од кога улицата Димо Хаџи Димов беше пуштена за сообраќај се уште не е исцртана хоризонталната сигнализација. Не се обележани ниту...