оштета

МАГАЗИН

МЕКДОНАЛДС ПЛАТИ 800.000 ДОЛАРИ НА ДЕВОЈЧЕ КОЕ СЕ ИЗГОРЕЛО СО ПАРЧЕ ПИЛЕШКО

Судот на Флорида (САД) пресуди дека „Мекдоналдс“ мора на осумгодишно девојче да му плати отштета од 800.000 долари, откако таа се здобила со...

АКТУЕЛНО

ЗА НЕШТО ПОВЕЌЕ ОД ЕДЕН МЕСЕЦ: Дури 65 граѓани пријавиле дека биле каснати од улични кучиња

Нема ден во дневните билтени на Министерството за внатрешни работи да не се забележани помеѓу 3-5 пријави од скопјани дека се каснати од...