отказ

МАГАЗИН

Работник од Унгарија по грешка примил плата од 92.500 евра – 388 пати повеќе пари отколку што му следувале

Вработен во унгарска компанија наместо форинти по грешка примил плата од над 92.500 евра, па затоа добил 388 пати повеќе пари отколку што...

МАГАЗИН

Како да се справите со токсичната работна средина? Овие 8 совети можат да помогнат

Токсичното работно место може да влијае на вашите односи надвор од работата и на вашиот целокупен поглед на кариерата и животот. Понекогаш може...