нови

ИНФО

Нови игралишта за фудбал и кошарка во ОУ „Љубен Лапе“

Учениците од основното училиште „Љубен Лапе“ наскоро ќе добијат две нови игралишта за фудбал и кошарка. Од општина Аеродром информираат дека наскоро ќе...