нови линии

ИНФО

Времени автобуси 100 и 200 до Саемот на книга

Од денеска до 10 мај 2023 година во редовниот линиски превоз се вклучени две привремени линии кои сообраќаат до СЦ „Борис Трајковски“, каде...