натпреварувачи

АКТУЕЛНО

1.500 натпреварувачи трчаа на уличната трка во Скопје

Околу 1.500 натпреварувачи трчаа на „ХалкЕко Скопје трча 10 км“ што денеска се одржа низ скопските улици. Победник во машка конкуренција на седмото...

Препорачуваме