наплатни станици

АКТУЕЛНО

36 ГОДИНИ ОД ВОВЕДУВАЊЕ НА НАПЛАТНИТЕ СТАНИЦИ: Лани рекордни 53 милиони евра наплатени од патарините

Кога во далечната 1987 година беа пуштени во употреба трите наплатни станици на територијата на државата првиот билет на првото возило што помина...