мое здравје

АКТУЕЛНО

НОВА АПЛИКАЦИЈА “МОЕ ЗДРАВЈЕ”: Проверете си го онлајн здравственото досие

Денеска официјално беше презентирана апликацијата „Мое здравје“. Преку неа, секој граѓанин ќе има увид во податоците за сопственото здравје. Апликацијата е поврзана со...

МОЕ ЗДРАВЈЕ

СТУДИЈА: Зошто пред смртта животот ни прелетува пред очи?

Научниците од американскиот Универзитет Мичиген откриле необичен бран на активности во мозоците на две лица кои умирале, кој би можел да го објасни...