мир

АКТУЕЛНО

Млади уметници од Франција и Германија цртаат мурали во Градски парк

Мурали со пораки за мир во светот од меѓународни уметници во Скопје Mлади уметници од Франција, Германија, Украина и Македонија цртаат мурали на...