кастрирани

ИНФО

Во април во „Лајка“ кастрирани 114 улични кучиња

Минатиот месец ветеринарите во ЈП „Лајка“ кастрирале 114 улични кучиња. Како што велат од претпријатието, 100 од нив биле заловени од заловувачките тимови,...