Каспер

ИНФО

По влошување на здравствена состојба, во Зоолошка угина жирафата Каспер

Во Зоолошката градина во Скопје, утрово угина жирафата Каспер. Од декември, минатата година, Каспер била во лоша здравствена состојба. Каспер е родена во...