изменети траси

ИНФО

Режим на јавен превоз за време на Министерскиот самит на ОБСЕ

Утре, во период од 9 до 12 часот, поради одржување на генерална проба во врска со 30. Министерски совет на ОБСЕ, неколку сообраќајници...

ИНФО

Автобусите на ЈСП ќе возат по изменети траси

Поради одржување на уличната трка “Халк – Еко Скопје трча 10 км“ денеска во периодот од 8 до 11.30 часот, линиите 2, 4,...