изгорени бараки

АКТУЕЛНО

ОПАСНОСТ ЗА ДЕЦАТА: Година и половина никој не ги расчистува изгорените бараки во Градски парк

Детското игралиште и фитнес зоната кај салата Партизан во Гардскиот парк е опасност за децата. Година и половина од како изби пожар во...