звучна ограда

ИНФО

На патот Скопје – Тетово ќе се става звучна ограда

Од АМСМ информираат дека денес ќе започнат градежни активности за поставување на заштитна звучна ограда на автопатот А2, делница Скопје – Тетово. На...