затворена

ИНФО

Улицата Даме Груев денес ќе биде затворена, ќе се гребе асфалтот

Денеска од 8 до 15 часот затворена за сообраќај ќе биде една лента на улицата Даме Груев. Како што информираат од ЈП „Улици...