Западен Балкан

АКТУЕЛНО

Во Скопје прв регионален министерски состанок за Планот за раст на Западен Балкан

Во Владата на Северна Македонија денеска ќе се одржи првиот состанок за Планот за раст на Западен Балкан и Инструментот за реформи и...

АКТУЕЛНО

Од октомври поевтин роаминг со земјите од ЕУ

Цените на роаминг меѓу ЕУ и Западен Балкан од октомври годинава значително ќе се намалат. Како што соопшти Министерството за информатичко општество и...