евтина струја

АКТУЕЛНО

РКЕ: Дневната евтина тарифа на струјата ќе започне на 1. декември во периодот од 13-15 часот

РКЕ соопшти дека донела тарифен систем со кој се утврдува дека евтината дневна тарифа стартува од 1. декември во периодот од 13 до...

АКТУЕЛНО

Евтина струја преку ден од 1 декември

Од 1 декември се враќа евтината дневна тарифа за електричната енергија во периодот од 13 до 15 часот, објави денеска на прес-конференција претседателот...

АКТУЕЛНО

Од јули пак ќе има евтина струја преку ден

За два месеци, почнувајќи од јули годинава ќе се врати дневната евтина струја во траење од два часа. Откако беше укината на почетокот...