Европски ден на знамето

ИНФО

Планинарски марш по повод Европскиот ден на знамето

По повод Европскиот ден на знамето, организацијата ‘Европско движење’ денес организира планинарски марш. Пред седиштето на ЕУ со почеток во 09:00 часот, ќе...