документарен

СЦЕНА

ПРОМОЦИЈА НА ТРИЛОГИЈАТА „ВО ПОТРАГА ПО ГЛАВНАТА УЛИЦА АМЕРИКА“

Проекција на трилогијата „Во потрага по главната улица Америка“ од авторот Наум Пановски ќе се одржи денеска во просториите на КСП Центар –...