Градска библиотека Браќа Миладиновци

СЦЕНА

ВО ГРАДСКА БИБЛИОТЕКА: Промоција на „Папокот на светлината“

Во Градската библиотека „Браќа Миладиновци“ во Скопје вечер со почеток во 19 часот, ќе биде промовиран романот „Папокот на светлината“ од Венко Андоновски,...